Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Kaik­kien aikojen kisa Ro­va­nie­mel­lä – Super 3 -kil­pai­luis­sa Lapin ur­hei­lu­opis­tol­la on lauan­tai­na mukana 1 400 cheer­lea­de­ria

Cheerleadingin ja cheerdancen harrastajat mittelevät paremmuudesta Super 3 -kilpailussa lauantaina Lapin urheiluopistolla, Rovaniemellä. Super 3:n virallinen nimi on kansalliset mestaruuskilpailut, joihin osallistuvat Suomen parhaat joukkueet. Mukana on peräti 1 400 osanottajaa.

Tapahtuman järjestää Suomen Cheerleadingliitto. Lajissa onkin tällä hetkellä tekemisen meininki niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Rovaniemeläisen Arctic Cheer All-Starin kasvatti Jerry Saarikangas on tositoimissa yöllä Suomen aikaa MM-kisoissa Floridassa. Hän kuuluu Suomen sekamaajoukkueeseen.

Rovaniemeläisseura osallistuu kotikisaansa yhdellä joukkueella, Ice Inspirella. Joukkue kilpailee Cheer Juniorit Level 3 -sarjassa.

– Tavoitteena on voitto, Mari Angeria-Kumpula Arctic Cheer All-Starista kertoo.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi