pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kaik­kien aikojen kan­sain­vä­li­sin Rus­ka­tur­naus – vii­kon­vaih­tees­sa Lapin ur­hei­lu­opis­tol­la is­ket­tä­vään nyrk­kei­ly­tur­nauk­seen tulee osal­lis­tu­jia vii­des­tä maasta

Nyrkkeilyn perinteinen Ruskaturnaus isketään viikonvaihteessa Lapin urheiluopistolla, Rovaniemellä 37. kertaa. Kyseessä on kaikkien aikojen kansainvälisin Ruskaturnaus, sillä kotimaisten, ruotsalaisten ja liettualaisten rautanyrkkien ohella kehässä nähdään pakistanilaisia ja intialaisia ottelijoita.

– Ruskaturnaus kuuluu Euroopan nyrkkeilyliiton (EBU) viralliseen kilpailukalenteriin, mikä on lisännyt tapahtuman kiinnostusta merkittävästi, ottelijoiden hankinnasta vastaava Jarno Mustonen kertoo.

Alun perin listalla oli myös ghanalaisia, liberialaisia ja tunisialaisia nyrkkeilijöitä, mutta heille tuli viisumiongelmia.

– Pakistanilaisten ja intialaisten viisumit menevät viime tippaan.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa