Mainos

Kaikki yhdessä Ihan pihalla -päivää ra­ken­ta­mas­sa

-

Tornion seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaviikko huipentui odotettuun ja jo perinteiseenkin Ihan pihalla -koko perheen ulkoilutapahtumaan. Tänä syksynä päivän teemana oli: Pienet rakentajat me. Päivän teeman nimi tulee samannimisestä lasten virrestä, jonka pohjalta lastenohjaajat lähtivät ideaa toteuttamaan.

Parasniemen vanhan pappilan pihapiirissä riitti vilinää ja vilskettä. Pihapiirin ympäristössä liikkui tutun näköisiä lastenohjaajia, kylläkin hieman erinäköisissä vaatetuksissa, missä heidät on yleensä totuttu näkemään. Tänään perheitä olivat vastassa keltaliiviset, työhaalareihin ja kypäriin sonnustautuneet lastenohjaajat.

Perheet saivat tulla omaan tahtiin mukaan ulkoilutapahtumaan. Pappilan ympäristössä oli jos minkälaista hauskaa koko perheen yhteistä touhua erilaisten toimintapisteiden muodossa.

Yhdessä heitettiin työhanskoja, puhallettiin saippuakuplia, laulettiin “Pienet rakentajat me” -lasten virttä, pelattiin ämpärimuistipeliä ja väribingoa, piirrettiin oma koti ja perhe katuliiduilla, etsittiin työkaluja, lähetettiin enkelipostia ja hiljennyttiin tunnelmallisessa navetassa. Perheiden Talon Nikkarivaarit olivat myös menossa mukana touhuten yhdessä perheiden kanssa lintulautoja ja puuleluja. Lopuksi oli mukava istuskella yhdessä nuotion äärellä makkaraa paistaen.

Illan hiljaa hämärtyessä ja nuotion tulen sammuessa, oli riemuisa yhdessä rakennettu päivämme saatu päätökseen. Kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana viettämässä ja rakentamassa mukavaa päivää kanssamme. Kiitokset vielä myös yhteistyöstä varhaisnuorisotyölle ja Nikkarivaareille sekä Muurametaloille puumateriaalien lahjoituksesta.

“Pienet rakentajat me tiilen tiileen liitämme temppelihin, jota maailma ei nää. Jeesus kun on kanssamme, joka päivä nousee se, kaikki Isän lapset yhdistää.”

Siunausta ja enkelin siipien havinaa jokaisen syksyyn! :)

Terveisin: Tornion seurakunnan lastenohjaajat


Teksti: lastenohjaaja Heini Hakola

Kuva: Elina Snellman