Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ka­don­nei­ta tehoja et­si­mäs­sä - Julius Junt­ti­lan apuna on nyt myös hen­ki­nen val­men­ta­ja

Ei voi olla totta! Kärppien pelaajat, valmennusryhmä, seurajohto ja kannattajat olivat 4. maaliskuuta 2010 ihmeissään. 2–5-vierasvoitto Pelicansista ei ollut ihme, mutta pelin ykköstähden suoritus oli jättiyllätys. Uransa kolmatta liigaottelua pelannut Julius Junttila sai unelmapaikan ykkösketjusta kärppälegenda Jari Viuhkolan viereltä ja käytti tilaisuutensa.

Pam! Pam! Pam!

Sensaatiomainen kypärätemppu täydentyi jo toisen erän alussa läpiajon päätteeksi.

Seuraavana päivänä Junttila löysi nimensä ja kuvansa muun muassa Ilta-Sanomien Oulun alueen paikallislööpistä, joka julisti: ”18-vuotias Julius on Kärppien uusi tähti”.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.