Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kaapo Kakon nuo­ri­so­ket­ju ”Kid Line” vauh­dis­sa Tampa Bayn kaa­dos­sa

New York Rangersin nuorisoketju, jossa pelaavat suomalaisen Kaapo Kakon lisäksi Alexis Lafreniere sekä Filip Chytil oli tehokkaalla pelipäällä, kun Rangers voitti Tampa Bay Lightningin 6-2 jääkiekkoliiga NHL:n välierien avausottelussa New Yorkissa. Kolmikosta Chytil teki kaksi maalia, Lafreniere antoi kaksi maalisyöttöä ja Kakkokin sai yhden syöttöpinnan tililleen.

Pohjois-Amerikan mediassa ketjua kutsutaan lempinimellä ”Kid Line”. Kolmesta parikymppisestä pelaajalahjakkuudesta koostuvan vitjan tehokas maine on kasvanut sitä mukaa, kun pudotuspelit ovat edenneet.

– Kaikki lähti liikkeelle, kun pudotuspelit alkoivat. Sen jälkeen meillä on vain klikannut jäällä. Olemme pelanneet hyvin yhdessä ja itseluottamuksemme on kasvanut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.