pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Jy­my­Vol­ley ryösti toisen ot­te­lu­pal­lon Ro­va­nie­mel­tä – Arctic Volley lähtee Nurmoon lii­ga­paik­ka­jah­tiin: "E­nem­män se on korvien välistä kiinni"

Arctic Volley Rovaniemen toinen ottelupallo jäi pahasti piippuun lentopallon naisten mestaruusliigan 1. karsintavaiheessa. JymyVolley Nurmosta otti opikseen keskiviikon tappiosta ja rallatteli torstaina 1-3 (25-17, 28-30, 14-25, 21-25) voittoon.

Ryöstö oli sikäli arvokas, että JymyVolley voi varmistaa liigapaikan voittamalla kaksi seuraavaa kotiotteluaan sunnuntaina ja ensi maanantaina.

ArVo jatkoi vielä avauserässä siitä mihin keskiviikkona jäi. Sen jälkeen suksi kuitenkin tökkäsi. Toisen erän häviö jatkopalloilla (28-30) oli lopulta käännekohta koko ottelulla.

– Toinen erä teki meille pahaa mentaalisesti, myönsi päävalmentaja Avo Keel.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa