Rovaniemen sijoitussotkut: Ro­va­nie­men kau­pun­ki va­lit­taa ho­vi­oi­keu­teen Heli Vä­li­kan­kaan ja Jussi Päk­ki­län tuo­miois­ta

Kuusamon Suurpetokeskus: Eläimiä ei voida siirtää Kor­kea­saa­ren, Ranuan tai Ähtärin eläin­tar­hoi­hin – pe­las­ta­vat­ko Eu­roo­pan eläin­tar­ha­jär­jes­tö ja vien­ti­lu­pa?

kolumni: Yh­tey­den­pi­to on vaikea laji

Jussi Niska rat­kai­si Turun Interin voiton eu­ro­pe­lien avauk­ses­sa: "Oli helppo työ laittaa sisään"

RoPSista Inter Turkuun siirtynyt Jussi Niska teki ensimmäisen maalinsa tärkeään paikkaan europelien avauksessa.
RoPSista Inter Turkuun siirtynyt Jussi Niska teki ensimmäisen maalinsa tärkeään paikkaan europelien avauksessa.
Kuva: Inter

Interin taival jalkapallon Konferenssiliigan karsinnoissa alkoi vaisunoloisesti, vaikka joukkue nappasi niukan 1–0-kotivoiton kosovolaisesta Dritasta. Tahmeasti esiintyneellä Interillä oli ottelussa vain pari maalipaikkaa, ja voitto-osuma syntyi onnekkaasti vapaapotkun jälkitilanteesta. Petteri Forsell antoi vapaapotkun, ja Rovaniemen Palloseuran viime kauden jälkeen Turkuun siirtynyt Jussi Niska onnistui maalin edestä sijoittamaan pallon verkkoon.

– Tärkeä voitto, mutta mitään juhlia ei voi vielä järjestää. Vastustaja tulee varmasti kovaa kotikentällään ja on todella vikkelä joukkue. Ei ollut mitenkään paras esitys meiltä, ja kummasti hätäilimme ja jännitimme pelin lopussa. Mitenkään ei kentällä näkynyt, että pelasimme parikymmentä minuuttia miesylivoimalla, Forsell selvitteli.

Niska ei liigapeleissä ole maaleilla juhlinut, mutta nyt eurokentällä tuli mukava onnistuminen.

– Pallo sattui mukavasti kohdalle, joten oli helppo työ laittaa pallo sisään, Niska iloitsi.

Konferenssiliigan karsintojen avauskierroksen toinen osaottelu pelataan ensi tiistaina Pristinassa. Otteluparin voittaja kohtaa toisella karsintakierroksella belgialaisen Royal Antwerpin.