Jun­ko­hal­lin puo­les­ta -kam­pan­ja

Junkohallin korjaukseen haetaan rahoitusta erillise kampanjan avulla.
Junkohallin korjaukseen haetaan rahoitusta erillise kampanjan avulla.
Kuva: Juha Lampela

Junkohalli on edelleen alhaalla, kattoon tulleen repeämän vuoksi. Junkohallin korjauskustannuksiksi on arvioitu korjaustavasta riippuen yli 10 000 euroa. Jos koko kaistale uusittaisiin, kustannukset kohoaisivat 60 000 euroon

Talviharjoittelujakson aikana lähes 300 liikuntaa harrastavaa kohtaa päivittäin Junkohallissa. Viikko tasolla puhutaan 2000 kävijän kokonaismäärästä. Näistä alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria on yli 80 prosenttia.

Lasten lisäksi hallissa treenaa myös aikuisten joukkueita jalkapallossa ja pesäpallossa sekä terveysliikunnan näkökulmaa ylläpitävä Kunnossa kaiken ikää- ryhmiä eli ikämiesfutareita. Mukaan mahtuu myös joukko aktiivisia frisbeegolfin harrastajia.

Korjaustyöstä syntyvät kustannukset ovat sitä luokkaa, että ilman ulkopuolista tukea korjausta ei voida tehdä. Urheiluseurat ovat avanneet kampanjan, johon kuka tahansa voi osallistua. Kampanja kantaa nimeä Junkohallin puolesta. Junkohallin puolesta, joka on kiistatta lasten suosituin sisäliikuntapaikka Kemissä ja, jossa tehdään merkittävää työtä syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Junkohallin puolesta, jossa kymmenet turnaukset kokoavat satoja lapsia viikonloppuisin ympäri Suomea. Junkohallin puolesta, joka mahdollistaa täysipainotteisen jalkapallon harjoittelun läpi pitkän talven kaikille Merilapin joukkueille. Junkohallin puolesta, jotta Simon ykköspesiksen joukkue pystyy jatkossakin taistelemaan paikastaan Suomen 12 parhaan joukossa. Junkohallin puolesta, jotta meidän alueen tulevaisuuden Jaakkolat, Kuikat, Tainiot ja Tihiset voivat jatkaa kohti unelmiaan. Junkohallin puolesta, jotta hieno urheiluväki voi seurata maailman suosituimman lajin eli jalkapallon tarinaa Merilapissa.

Nyt me kaikki voimme ottaa osaa kampanjaan valitsemallamme tavalla. Yritykset voivat tarttua Keminmaan Pallon yrityksille suunnattuun haastekampanjaan ja hankkia haluamansa kokoisen banderollin Junkohallin Oy:n omistamille kentille. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat hankkia itselleen tai työyhteisön jäsenilleen T-paidan ja ihan kuka vain voi lahjoittaa Kemin Pallotoverit-85 organisoimaan rahakeräykseen haluamansa summan.