Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Äänestäminen: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyy tiis­tai­na – Lapissa pel­lo­lai­set ää­nes­tä­neet ak­tii­vi­sim­min, Ko­la­ris­sa eniten nuk­ku­via

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Julius Tau­riai­nen siirtyy FC Lahteen Mikko Man­ni­lan ko­men­toon: "Olen in­nois­sa­ni"

Veikkausliigan FC Lahti ja laitapuolustaja Julius Tauriainen ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Tauriainen siirtyy Lahteen puolalaisen MKS Miedź Legnican organisaatiosta. Hän on 21-vuotias ja 172-senttinen pelaaja.

Veikkolassa kasvanut Julius Tauriainen aloitti jalkapallon paikallisessa FC Wildissa, jossa hän pelasi aina teini-ikään asti. Tauriainen siirtyi Helsingin Jalkapalloklubin organisaation kautta Saksaan Freiburgiin 2019. Saksassa hän pelasi ensin SC Freiburgin nuorten joukkueessa, kunnes nousi pelaamaan Bundesliiga-seuran kakkosjoukkueeseen neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle. Freiburgin kakkosjoukkue nousi sarjatasoa ylemmäs ja Tauriaisen vastuu kasvoi 3. Bundesliigassa. Yhteensä hän pelasi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 28 ottelua keskikentällä ja puolustajana.

Saksasta miehen ura jatkui viime syksynä Puolaan MKS Miedź Legnican organisaatioon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.