Mainos

Jukka kil­pai­lut­ti lai­nan­sa ja säästää nyt 1 600 euroa joka kuu­kau­si

Yllättävät sairastumiset ja menot voivat pahimmillaan johtaa velkakierteeseen. Näin kävi myös Jukalle, kunnes lainojen kilpailuttaminen selkeytti hankalaa tilannetta.

Netissä Jukka tutustui täysin maksuttomaan Rahoitu.fi-palveluun, jossa Jukka pystyi kilpailuttamaan juuri hänelle sopivimman ja halvimman yhdistelylainan.
Netissä Jukka tutustui täysin maksuttomaan Rahoitu.fi-palveluun, jossa Jukka pystyi kilpailuttamaan juuri hänelle sopivimman ja halvimman yhdistelylainan.
Kuva: Rahoitu.fi

Suurperheen isä Jukka oli tottunut menestymään ja pärjäämään taloudellisesti. Päivätyönsä ohella hän hankki lisätuloja työskentelemällä omalla toiminimellään. Elämä hymyili, kunnes yllättävä sairastuminen ajoi perheen talouden ahdinkoon.

Kun Jukka sairastui, ei hän enää pystynyt tekemään töitä ja perheen tulot romahtivat. Hankalassa tilanteessa Jukka päätyi ottamaan useita pieniä lainoja ja kulutusluottoja, joilla Jukka yritti epätoivoisesti elättää perheensä ja hoitaa laskunsa.

Jokaisesta hankkimastaan lainasta Jukan tuli maksaa tilinhoitomaksuja ja laskutuslisiä. Pahimmillaan 50 000 euron kulutusluotoista aiheutuviin maksuihin hupeni Jukalta rahaa lähes 2000 euroa joka kuukausi ja lisäksi Jukan piti selviytyä suuren asuntolainan lyhennyksistä. Velkakierre oli tosiasia.

Lainojen kilpailuttaminen pysäytti velkakierteen

Jukka häpesi talousvaikeuksiaan ja kantoi velkakierteestään suurta huolta. Parin vuoden sinnittelyn jälkeen Jukan vaimo kannusti miestään kohtaamaan tilanteen ja etsimään poispääsyä ahdingosta. Netissä Jukka tutustui täysin maksuttomaan Rahoitu.fi-palveluun, jossa Jukka pystyi kilpailuttamaan juuri hänelle sopivimman ja halvimman yhdistelylainan. Lainojen yhdistämisen avulla Jukka kykeni maksamaan pois kaikki aiemmat pienet lainansa ja hänen hoidettavakseen jäi ainoastaan yksi laina.

Jukan tapauksessa lainojen kilpailuttaminen merkitsi selvää rahallista säästöä: kahden tuhannen euron kuukausittaiset lainanlyhennykset putosivat alle neljään sataan euroon. Yhdistelylainan ansiosta (arvo 36 500 euroa) Jukka onnistui vihdoin pistämään velkakierteensä poikki ja saamaan kuukausittaiset lainakustannukset kuriin.

Nyt Jukka kertoo jälleen näkevänsä valoa tunnelin päässä. Arki tuntuu huomattavasti selkeämmältä ja helpommalta, kun vastuulla on lukuisten lainojen ja kulutusluottojen sijaan vain yksi laina.

Lue lisää rahoitu.fi-palvelusta, miten voit kilpailuttaa lainasi ja helpottaa talouttasi.

Rahoitu.fi on täysin maksuton suomalainen rahoituspalvelu, joka auttaa sinua löytämään yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan. Osoituksena toimintamme luotettavuudesta meille on myönnetty oikeus käyttää arvostettua Avainlippu-tunnusta. Toimimme yhteistyössä vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.