Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Jukka Hon­ka­vuo­ri viihtyy mai­nios­ti uudessa tal­lis­sa – rans­ka­lai­seen Mar­ti­net by Al­me­ra­siin vaih­ta­nut ro­va­nie­me­läi­nen ajaa nel­jät­tä kautta Por­schen kil­pa­sar­jois­sa

Rovaniemeläinen rata-autoilija Jukka Honkavuori aloitti toukokuun lopussa neljännen kauden Porschen kilpailusarjoissa. Tällä kaudella hän on mukana Porsche Supercupissa, jonka seuraava osakilpailu ajetaan viikonloppuna Red Bull Ringillä Itävallan Spielbergissä.

Euroopan kilparadat ovat tulleet tutuiksi, mutta uutena asiana alkaneelle kaudelle on ollut ajaminen ranskalaisessa Martinet by Almeras -tallissa. Viime kaudella Honkavuori kaasutteli sveitsiläisessä Fach Auto Tech -tallissa.

– Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Martinet by Almeras on ammattitaitoinen ja tuloshakuinen talli. Kuskeilta odotetaan tuloksia.

– Ranskalaiseen aksenttiin on pitänyt hieman totutella, mutta insinöörin kanssa homma on toiminut, Porschen asiakastapaamisesta Ranskan Le Castelletista tavoitettu Honkavuori toteaa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi