Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Jukka Hon­ka­vuo­ri jatkaa ko­va­ta­soi­ses­sa Porsche Su­per­cu­pis­sa – Talli vaihtui rans­ka­lai­seen Mar­ti­net by Al­me­ra­siin

Rovaniemeläinen moninkertainen rata-autoilun Suomen mestari Jukka Honkavuori jatkaa kaudella 2023 Porsche Mobil 1 Supercup-sarjassa.

Vuoden alussa Dubain 24 tunnin kilpailuun osallistunut Honkavuori ajoi viime kaudella sveitsiläisessä tallissa, mutta tulevalle kaudelle Honkavuori on allekirjoittanut sopimuksen ranskalaiseen Martinet by Almeras tallin kanssa. Honkavuori ajoi ensimmäiset testikierrokset uuden tallin kanssa jo maaliskuun alussa Silverstonen radalla Isossa-Britanniassa.

– Odotan innolla tulevaa kautta. Jo testeissä kävi ilmi että koko tallin henkilökunnalla on motivaatio kohdallaan ja halu menestyä. Martinet by Almeras on ollut vahva talli sarjassa jo pitkän aikaa ja olen varma että yhdessä saadaan tuloksia aikaiseksi, valottaa Honkavuori sopimusneuvottelujaan tiedotteessa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi