Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Jukka Hon­ka­vuo­rel­le jäi kau­des­ta hyvä fiilis – ro­va­nie­me­läi­nen ohitti Monzan pää­tös­ki­sas­sa seit­se­män kuskia ja oli lopulta 14.

Rovaniemeläinen rata-autoilija Jukka Honkavuori sijoittui 14:nneksi Porsche Supercupin päätöskisassa Italian Monzassa.

– Avauskaudesta jäi tosi hyvä fiilis. Näihin sarjoihin pääsy on ollut jo pitkään tavoitteena, ja tänä vuonna testattiin vauhtia kovatasoisessa joukossa, Honkavuori makusteli.

Honkavuori lähti jokaiseen osakilpailuun tavoittelemaan top 10 -sijoitusta ja pääsi kohtuullisen lähelle. Kahdessa viimeisessä osakilpailussa (Spa ja Monza) varsinaiseen kisaan haasteita toi aika-ajo, jossa kummallakaan kerralla sijoitus ei ollut toivotunlainen.

Monzassa Honkavuori sijoittui aika-ajossa 21:nneksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.