pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Jukka Hon­ka­vuo­rel­la epä­on­ni­nen vii­kon­lop­pu Spiel­ber­gis­sä

Rovaniemeläisellä rata-autoilijalla Jukka Honkavuorella oli epäonninen viikonloppu Saksan Porsche Carrera cupissa Itävallan Spielbergissä. Sekä lauantain että sunnuntain kisa päättyi keskeytykseen.

Molempina päivinä keskeytys johtui kilpakumppaneiden törmäilyistä. Sunnuntaina hän joutui jo toisella kierroksella "nakkisämpylään" Saksan Lukas Ertlin ja Sveitsin Alexander Fachin väliin. Autosta katosi ohjaus, ja auton keulaan tuli pahoja vaurioita. Mies itse säilyi onneksi naarmuitta.

– Näissä tasaväkisissä väännöissä sattuu ja tapahtuu. Tässä ei auta muuta kuin suunnata katse eteenpäin. Tallin (ID Racing) kanssa on joka tapauksessa otettu askeleita oikeaan suuntaan, Honkavuori totesi.

Auto lähtee korjattavaksi, mutta ensi viikonloppuna rovaniemeläinen on toisen Porschen ratissa toteuttamassa pitkäaikaista unelmaansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.