Mainos

Juh­la­pil­kit siir­ty­vät ensi vuo­del­le 2021 – "Tänä vuonna ar­vo­taan autoja, vuoden päästä juh­li­taan"

Tornion Suurpilkkien järjestäjäyhdistys on päättänyt siirtää 25-vuotispilkit seuraavalle vuodelle.

-

Tornion Suurpilkit olisi normaalitilanteessa järjestetty 27.-29. maaliskuuta. Kävijöitä ja pilkkikisaajia odotettiin tuhansia koko Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan laajuudelta.

– Tämän vuoden tapahtuma typistyi kenraaliharjoitukseksi. Vuoden päästä järjestetään siis suuret juhlat, tapahtumatuottaja Kaisamaria Kari toteaa.

Pilkkiarpojen myyntiä jatketaan yleisötapahtuman perumisesta huolimatta sunnuntaihin 29.3. saakka ja kaikkien ostettujen arpojen kesken arvotaan viisi uutta Volkkaria.

– Upeat Volkswagen T-Cross ja neljä Poloa löytävät siis uudet omistajansa tämän vuoden puolella 29.3. Arvontatilaisuuden valvoo Poliisi ja arvonta striimataan livenä Suurpilkkien Facebook-sivulla klo 15, joten kaikki halukkaat pääsevät seuraamaan jännitysnäytelmää etänä, Kari kertoo.

-

Arpojen ennakkomyyntipaikat

Pilkkiarpoja saa ostettua edelleen ennakkomyyntipaikoista sekä helposti verkkokaupasta osoitteesta www.pilkkikorttirinki.fi.Kotoa ei tarvitse siis lähteä minnekään, vaan ostokset voi tehdä kotisohvalta käsin.

Tämän lisäksi arpoja saa ostettua myös useammasta myyntipaikasta ympäri Meri-Lappia sekä Tervolasta, Oulusta, Rovaniemeltä ja Iistä. Myyntipaikat löytyvät kootusti osoitteesta www.suurpilkit.fi/myyntipaikat.

– Tornion Suurpilkkien suosio, ja taso ovat kasvaneet huimasti ja tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa niin torniolaisten kuin ulkopaikkakuntalaistenkin sydämissä. Tänne tullaan pitämään hauskaa etelästä asti. Täällä kaikille on taatusti tekemistä, ja lunta riittää, tapahtumatuottaja Kaisamaria Kari kiteyttää.

– Tavataan Juhlapilkeillä siis ensi vuonna!

Lisätietoa: www.suurpilkit.fi