Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Viihde: Jope Ite -do­ku­ment­ti on kai­hoi­sa kuvaus ujosta ke­mi­läis­po­jas­ta, jota pii­nat­tiin kou­lus­sa

Kolumni: Po­pu­lis­ti­nen Teemu Selänne pelkää, että kom­ma­ri-Ma­rin vie pihvin lau­ta­sel­ta – näin idolini olikin idioot­ti

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Jouk­kue­voi­mis­te­lun EM-ho­peaa ja -p­rons­sia Tam­pe­reel­le

Joukkuevoimistelun EM-kilpailuista mitalit matkasivat suomalaisittain Tampereelle. Minetit voimisteli EM-hopeaa ja Minetit Junior EM-pronssia. Espoolaisjoukkueet sijoittuivat sarjojensa neljänneksi ja viidenneksi.

Tampereen Sisun Minetit-joukkue voimisteli puhtaan ja varman suorituksen joukkuevoimistelun EM-kilpailussa saaden finaalisuorituksestaan pisteet 18,900. Joukkueen yhteispisteet 37,550 toi Mineteille EM-hopeaa. Finaalin korkeimmat pisteet sai alkukilpailun tapaan venäläinen Madonna, joka vei yhteispisteillä 38,150 EM-kullan. Myös EM-pronssi naisten sarjassa meni Venäjälle, Amuazh-joukkueelle.

- Tänään oli mahtava kisapäivä! Saimme tehtyä varman ja täsmällisen suorituksen, johon olemme todella tyytyväisiä. Pisteet nousivat eilisestä ja se riitti tällä kertaa toiseen sijaan täällä Moskovassa, paluun joukkueeseen tehnyt Camilla Berg kommentoi Minetit-joukkueen puolesta tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.