Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Joonas Sark­ki­nen siirtyy OH:sta Puijon Hiih­to­seu­raan

Puijon Hiihtoseura on saanut joukkoonsa tukun uusia hiihtäjiä. Puijon miesjoukkue vahvistuu entisestään, kun Joonas Sarkkinen siirtyy PHS:n riveihin Ounasvaaran Hiihtoseurasta.

25-vuotias Joonas asuu ja harjoittelee tällä hetkellä Vuokatissa ja opiskelee Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Viime talvena Joonas hiihti Vöyrin SM-hiihdoissa parhaimmillaan yhdeksänneksi. Joonas toivoo saavansa seuran vaihdon kautta uutta potkua uralleen ja tavoittelee paikkaa miesten ykkösjoukkueessa ja sitä kautta miesten viestikultaa yhdessä ykkösnyrkkien Iivo Niskasen ja Perttu Hyvärisen kanssa. Ensi talven henkilökohtaisena tavoitteenaan Joonas mainitsee paikan maailmancup-joukkueessa.

Miesten puolella PHS:aan siirtyy myös Antti-Jussi Räsänen Siilinjärven Hiihtoseurasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.