Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Johanna Ma­tin­ta­lo ja Ris­to­mat­ti Hakola kur­kot­ti­vat spa­gaa­teil­la sprint­ti­mes­ta­reik­si – miesten finaali ratkesi "mie­to­mai­sel­la" yhden sa­das­osan erolla

Tampereen SM-kisaviikonloppu huipentui jännittäviin perinteisen tyylin sprintteihin. Sekä miehissä että naisissa mestaruudet ratkaistiin spagaateilla maaliviivalla.

Naisten finaalissa rovaniemeläinen, Pöytyän Urheilijoita edustava rovaniemeläinen Johanna Matintalo kukisti Vuokatti Ski Team Kainuun Katri Lylynperän 12 sekunnin sadasosalla.

Miesten finaali oli vielä tiukempi. Komean paluun Suomen huipulle tehnyt Jämin Jänteen Ristomatti Hakola voitti Pohti Ski Teamin Joni Mäen yhdellä sekunnin sadasosalla.

Naisten finaalin viimeisessä kurvissa oli tiivistä kun Johanna Matintalo (edessä) ja Katri Lylynperä ahtatuivat loppusuoralle yhtä aikaa.
Naisten finaalin viimeisessä kurvissa oli tiivistä kun Johanna Matintalo (edessä) ja Katri Lylynperä ahtatuivat loppusuoralle yhtä aikaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita