Politiikka: Hal­li­tus sopi yl­lät­täen isosta suo­je­lu­pa­ke­tis­ta valtion maille, Lapista on mukana 11 aluetta

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Jär­vi­leh­to 12:s - suo­ma­lais­las­ki­jat jäivät kar­sin­toi­hin Modenan big airissa

Kilpailuolosuhteet, hienoiset epäonnistumiset sekä kova taso vaikuttivat suomalaisten sijoitukseen big airin maailmancupissa.

Italian Modenassa laskettiin perjantaina ja lauantaina big airin maailmancupin toinen kilpailu. Naisten karsinnat laskettiin aikataulumuutosten vuoksi jo perjantaina ja miesten karsinta sekä finaalit lauantaina.

Kilpailussa oli mukana neljä suomalaislaskijaa: Kalle Järvilehto, Carola Niemelä, Mikko Rehnberg sekä Joonas Bergman. Bergmanille kilpailu oli kauden avaus ja hän sai paikan Rene Rinnekankaan jäätyä kilpailusta pois loukkaantumisen vuoksi. Miesten kilpailun voitti Kanadan Nicolas Laframboise ja naisten kilpailun Japanin Reira Iwabuchi.

Yksikään suomalaislaskija ei päässyt karsinnoista eteenpäin. Parhaaseen suoritukseen ylsi Kalle Järvilehto ollen sijalla 12.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.