Pääkirjoitus: Läm­pe­ne­mi­nen etenee kiih­ty­väl­lä vauh­dil­la ja se näkyy jo nyt Lapin tal­vis­sa

Yritykset: Tornion Park Hotel vaihtaa omis­ta­jaa

Rikosepäily: Kahden osa­kas­kun­nan rahat ka­to­si­vat Pel­ko­sen­nie­mel­lä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Jarmo Ke­kä­läi­sen val­men­ta­ja­vär­väys Mike Babcock joutui ir­ti­sa­nou­tu­maan – ”Se nostaa samalla ky­sy­myk­siä Ke­kä­läi­sen tu­le­vai­suu­des­ta Co­lum­buk­ses­sa”

Suomalainen NHL-pomo Jarmo Kekäläinen värväsi kesällä suurella riskillä kyseenalaista mainetta valmennusmetodiensa vuoksi niittäneen valmentajakonkari Mike Babcockin. Päävalmentajapestauksesta tuli täysi pannukakku, sillä kanadalaisvalmentaja erosi pestistään ennen kuin hän ehti valmentaa yhtään NHL-peliä Columbus Blue Jacketsin penkin takana. Syynä siihen oli Pohjois-Amerikassa suuren hälyn aiheuttanut entisen menestysvalmentajan pyyntö saada nähdä pelaajien kännyköissä olevia valokuvia. Kummastusta herättänyt pyyntö nousi esille Spittin’ Chiclets -podcastissa. Kohu oli valmis ja se johti lopulta valmentajan irtisanoutumiseen. Eroaminen ei ollut kuitenkaan yksipuolinen johtopäätös tilanteesta, sillä seura halusi pois kohun silmästä.

–  Tämä oli vaikea päätös kaikkien osapuolten kannalta, mutta tarpeellinen, jotta pelaajat ja joukkue voisivat keskittäytyä valmistautumaan tulevaan kauteen, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran nettisivuilla olevassa tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.