Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Jari Lit­ma­sen entinen val­men­ta­ja van Gaal kertoi sai­ras­tu­neen­sa syöpään

Haag
Jari Litmasta aikoinaan Ajaxissa ja Barcelonassa valmentanut Louis van Gaal kertoi sairastavansa syöpää.
Jari Litmasta aikoinaan Ajaxissa ja Barcelonassa valmentanut Louis van Gaal kertoi sairastavansa syöpää.
Kuva: Nacarino Gustau

Jalkapalloilija Jari Litmasta aikanaan Amsterdamin Ajaxissa ja FC Barcelonassa valmentanut hollantilainen Louis van Gaal kertoi sairastuneensa syöpään. Van Gaal kertoi sairaudestaan sunnuntaina RTL-televisiokanavan haastattelussa.

70-vuotias van Gaal valmentaa edelleen Hollannin maajoukkuetta, ja hän kertoi aikovansa valmentaa joukkuetta loppuvuonna Qatarin MM-kisoissa sairaudestaan huolimatta. Van Gaal sanoi haastattelussa, että hän on saanut jo 25 kertaa sädehoitoa eturauhassyöpään, muun muassa kesken Hollannin maajoukkueen harjoitusleirin.

Valmentaja kertoi haastattelussa lisäksi, etteivät maajoukkuepelaajat olleet tietoisia hänen sairaudestaan.

Van Gaal on valmentanut urallaan myös muun muassa Barcelonaa, Bayern Müncheniä ja Manchester Unitedia.