Työtaistelut: SAK ja jä­sen­lii­tot aloit­ta­vat po­liit­ti­set työ­tais­te­lu­toi­met ensi vii­kol­la – EK:n Hä­kä­mies toi­min­ta­päi­vis­tä: Ää­rim­mäi­sen huo­les­tut­ta­vaa

kolumni: Jos Jasper Pääk­kö­nen sai Inarin ran­nal­ta paikan luk­sus­mat­kai­luun, saako myös Veikko Le­so­nen?

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen en­sim­mäi­nen bud­jet­ti jatkaa valtion vel­kaan­tu­mis­ta en­ti­seen tahtiin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Janne Les­ki­nen palaa Ski Sport Fin­lan­din toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

"Paluu alppihiihdon ja freestylen ytimeen tuntuu todella hyvältä."

Ski Sport Finland  saa uuden, lajiväelle tutun toimitusjohtajan. Tehtävään on nimetty Janne Leskinen, jolla on taustaa  alppihiihtäjänä, urheilu- ja liike-elämän johtajana. Tehtävään hän siirtyy Lentotehdas Oy:n, tutummin Föönin toimitusjohtajan paikalta.

– Saimme runsaasti hakemuksia, mikä kertoo lajiemme ja organisaatiomme vetovoimasta. Hakijoilla oli hyvin monipuolista osaamis- ja kokemuspohjaa, mikä teki kandidaattien vertailusta sekä mielenkiintoisen että haastavan. Hakuprosessin jälkeen päädyimme valitsemaan Janne Leskisen johtamaan toimintaamme. Janne on sekä pätevyytensä, että sopivuutensa puolesta erinomainen henkilö toimitusjohtajan tehtävään, kertoo Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtaja Antti Kärävä.

Leskinen on toiminut Suomen Hiihtoliiton alppi- ja freestylehiihdon lajijohtajana (2001-2008)  ja alppihiihdon lajiliitto Ski Sport Finlandin toimitusjohtajana (2008-2014).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.