Rovaniemen sijoitussotkut: Ro­va­nie­men kau­pun­ki va­lit­taa ho­vi­oi­keu­teen Heli Vä­li­kan­kaan ja Jussi Päk­ki­län tuo­miois­ta

Kuusamon Suurpetokeskus: Eläimiä ei voida siirtää Kor­kea­saa­ren, Ranuan tai Ähtärin eläin­tar­hoi­hin – pe­las­ta­vat­ko Eu­roo­pan eläin­tar­ha­jär­jes­tö ja vien­ti­lu­pa?

kolumni: Yh­tey­den­pi­to on vaikea laji

Tilaajille

Janita Lut­tu­nen ahneena Bodenin lou­naal­la - nuo­rel­le tor­nio­laist­ree­na­ril­le voitto ja kak­ko­nen

Nuoren torniolaistreenarin Janita Luttusen tallin kuntokäyrä sojottaa yläviistoon. Ahkerasti Ruotsin puolella kilpailevan Janitan hevoset parantavat kaiken aikaa ja torstaina Bodenissa oli jo voiton ja kakkosen vuoro. Se tiesi tallin hevosenomistajille 37500 kruunun tiliä.

Torniolaisen Happy Hill Stablen Regent Zet on kilpaillut joulukuisen loukkaantumisensa jälkeen kolmesti. Tornion kakkosen jatkeeksi Bodenista irtosi 25000 kruunun arvoinen voitto. Micael Melanderin ajokki sai 2140 metrin ryhmään loistopaikan sisäradalle ja siitä taktiikka oli selviö: pellit auki ja keulaan. Siinä valjakko lasketteli tasaisella 15-vauhdilla ja irrotteli kirisuoralla omille teilleen. Murskaavan ylivoimainen voitto tuli ajalla 15,4a.