KUNNIAMERKIT: Ta­sa­val­lan pre­si­dent­ti myönsi tämän vuoden kun­nia­mer­kit – katso Lapin pal­ki­tut

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Jää­kie­kon CHL-lii­ga teki pää­tök­sen­sä: Lukko ei pelaa pe­ruun­tu­nut­ta peliään ja etenee puo­li­vä­li­eriin

-

Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL ilmoitti keskiviikkona, että Rauman Lukon koronavirustartuntojen takia peruttua pudotuspeliottelua italialaista Bolzanoa vastaan ei pelata. Lukko voitti otteluparin ensimmäisen ottelun 3–1 ja etenee näin ollen CHL:n puolivälieriin.

Lukko kertoi tiistaina, että useammalla Lukon edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Joukkueen viime viikon vieraspelimatkalle osallistuneet on asetettu karanteeniin, ja keskiviikoksi suunniteltu Bolzano-kotipeli jäi pelaamatta. Lukon perjantainen vieraspeli JYPiä vastaan Liigassa siirretään myöhemmin pelattavaksi.

– Tiukan kansainvälisen ottelukalenterin myötä lisäpelipäiviä ei ole käytettävänä siirrettyjen pelien pelaamiseen, CHL perusteli päätöstään.

Lukossa oltiin tyytyväisiä päätökseen.

– Olemme iloisia ja kiitollisia urheilullisesti oikeasta päätöksestä. Tämä on iso, tärkeä asia Lukon koko organisaatiolle ja raumalaisille. Olen keskustellut HC Bolzanon valmennuksen kanssa, ja olemme päätöksen oikeellisuudesta samoilla linjoilla, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas puolestaan totesi Lukon sivuilla.