Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Jää­kiek­ko­le­gen­da Börje Salming sai ko­ro­na­vi­ruk­seen viit­taa­via oireita ja pelkäsi kuo­le­van­sa

"En pystynyt ajoittain hengittämään."

Tukholma

Ruotsalainen jääkiekkosuuruus Börje Salming, 69, joutui viime kuussa sairaalaan saatuaan koronavirukseen viittaavia oireita.

– Se oli pelottavaa. Minulla oli hengitysvaikeuksia. En pystynyt ajoittain hengittämään. Vapisin ja vapisin. Se oli kauheaa, Salming kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Salmingin mukaan hänen oireensa puhkesivat hieman ennen kuin koronaviruspandemia äityi Ruotsissa pahaksi. Ex-tähtipelaajalle ei tehty sairaalassa koronavirustestiä.

– Luulin, että olen kuolemassa. Olin niin sairas. Ajattelin, että tämä saattoi olla tässä, Salming kertoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.