Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ivan B.R. nauraen Vie­re­män T75-voit­toon

Antti Ojanperän ja Santtu Raitalan menestys jatkui Vieremän T75-raveissa. Nouseva kuusivuotias suomenhevosori Ropertto aloitti päivän ja Team Ivanin Ivan B.R. jatkoi juhlaa päivän kovimmassa lämminverilähdössä. Norjalaissyntyinen 5-vuotias kuittasi Toto75-kakkoskohteen voitosta 7000 euroa, josta pääsi nauttimaan mm. rovaniemeläinen osaomistaja Juha Tepsa.

Santtu tarjosi ajokilleen tarkan reissutuksen toisella radalla. Reilut 600 jäljellä oli kirin aika ja loppusuoralla ori eteni nauraen ja hätistelemättä arvovoittoon ajalla 14,1a/2140 m. Inarin Club Nord Elit kiri viimeisille rahoille, kuudenneksi.

– Tämä on erikoinen hevonen, mutta onneksi saatiin Norjasta hyvät käyttöohjeet entiseltä omistajaporukalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.