Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 5. päivän luukku tästä

Kuvatarina: Lapset har­ras­ta­vat enemmän lii­kun­taa kuin ai­kui­set – ky­syim­me heiltä, mitä neuvoja ai­kui­sil­le olisi

Tilaajille

Itä­val­ta haki virettä ja rauhaa Suo­mul­ta – maail­man­mes­ta­ri ja olym­pia­mi­ta­lis­ti Kat­ha­ri­na Liens­ber­ger haluaa olla no­peam­pi kuin Levillä

Päättäväinen laskija tulee alas Suomun FIS-rinnettä, kerta toisensa jälkeen. Jokaisen laskun jälkeen alppihiihtäjä Katharina Liensberger saa valmentaja Livio Magonin tiukan analyysin. Itävaltalaisen alppikoulukunnan valovoimaisin naistähti tietää, että jokainen liike radalla johtaa täydelliseen lopputulokseen. Nyt etsitään nopeutta, joka puuttui viime viikonvaihteessa Leviltä.

– Täällä me olemme täydellisissä olosuhteissa. Voimme keskittyä jokaiseen laskuun ja analysoida kaiken rauhassa. Jokaisen laskun jälkeen saan palautteen, jonka huomioin seuraavassa laskussa, Katherine toteaa hymyillen.

Itävallan maajoukkue on tullut nimenomaan oman harjoitusrauhan ja parhaan mahdollisen laskukokemuksen saamiseksi Suomulle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.