pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Is­rae­li­lai­sia tu­ris­te­ja Lappiin tuova mat­kan­jär­jes­tä­jä osti ker­ros­ta­lon Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta – talo muuttuu no­peal­la ai­ka­tau­lul­la 25 sviitin huo­neis­to­ho­tel­lik­si

Lapland Incoming remontoi Korkalonkadulla sijaitsevan kerrostalon huoneistohotelliksi.

Rovaniemen ydinkeskusta saa lisää majoitustilaa ensi tammikuussa. Korkalonkadulla sijaitseva keltainen kerrostalo muuttuu 25 sviitin huoneistohotelliksi.

Israelilaisten Lapin-matkojen järjestäjänä tunnetun Simon Bitonin yritys Sibi & Marketing Oy osti kerrostalon LPS Yhtymältä elokuun lopussa. Kauppakirja allekirjoitettiin syyskuun alussa. Tilaisuus ostaa talo ja muovata se matkailukäyttöön tuli eteen nopeasti.

–Ajattelin, että tämän vuoden projektimme on Café Ounaspaviljongin kehittäminen, mutta toisin kävi, Biton hymyilee.

Hän ei miettinyt kauaa, kiinnostaako kerrostalon ostaminen. Kauppahintaakaan hän ei kerro, mutta kuvailee investointia isoksi. Rovaniemellä on viime vuosina satsattu majoitukseen rakentamalla lisää vuodepaikkoja. Mökkejä, igluja ja puumajoja on noussut napapiirin tuntumaan, mutta keskustaa lisäpaikkoja ei ole juurikaan tullut. Sen vuoksi Biton uskoo, että majoituspalvelun avaaminen kannattaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita