Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ir­van­kos­ki ja Pet­re­lius kak­sois­voit­toon näyt­tö­ki­sois­sa

Ounasvaaran Hiihtoseuran Emilia Irvankoski ja Enni Petrelius nappasivat N19-sarjan kaksoisvoiton ampumahiihdon Nuorten olympialaisten ja nuorten MM-kisojen näyttökisoissa lauantaina Kontiolahdella.

Irvankoski selvitti pikakisan kahdella sakkoringillä kun Petrelius kiersin ringin kolmesti. Aikaero maalissa oli 8,8 sekuntia. Kolme rinkiä kiertänyt Johanna Isojärvi oli 6:s (-48,5).

– Hiihto oli normaalia tasoa ja ammuntaan olen tosi tyytyväinen. Hyvän ammunnan takana on varmasti liipaisutekniikan korjaaminen, totesi Irvankoski.

– Hiihto ei alkuviikon sairastelun takia tuntunut vahvalta vaikka olinkin hiihtoajoissa nopein. Pystyammunnassa en meinannut saada asetta millään rauhoittumaan ja siitä kului aikaa, kertasi Petrelius.

Petrelius ja Irvankoski olivat hiihtoajoissa kaksi nopeinta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.