Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ir­van­kos­ki ja Iso­jär­vi SM-ho­peal­le Kon­tio­lah­del­la - Kaisa Mä­kä­räi­nen va­kuut­ti nol­la-am­mun­nal­laan

Kaksi hopeista mitalia oli Ounasvaaran Hiihtoseuran saldo Kontiolahdella lauantaina käynnistyneissä rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa. Sprinttimatkoilta sellaiset pujotettiin Emilia Irvankosken ja Johanna Isojärven kaulaan.

Ampumahiihtoliiton Vuokatti-ryhmään kuuluva Isojärvi oli lähellä täysosumaa N19-sarjassa, sillä hän hävisi mestaruuden vain 5,2 sekunnilla. Edelle jäi vain moninkertainen nuorten MM-mitalisti, Kouvolan Hiihtoseuran Heidi Nikkinen. Molemmat kiersivät sakkoringin kahdesti.

Samassa sarjassa OH:n Sanni Oikkonen sijoittui seitsemänneksi 1.27 voittajaa perässä. Oikkonen ampui neljä hutia, joten sakkokierroksia kertyi saman verran.

OH:n toinen mitalisti oli Isojärven ja Oikkosen tapaan Vuokatti-ryhmään kuuluva Emilia Irvankoski.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.