Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Illan peli: Tais­te­lu sar­ja­pai­kas­ta – osa 1

Mikä peli? Team Lakkapää – TUTO Volley (Turku), Lentopallon miesten Mestaruusliigaa, perjantaina 4. helmikuuta kello 18.30 Lapin Urheiluopistolla. Voimassa olevat yleisörajoitukset voi tarkistaa seuran nettisivuilta tai somekanavista.

Ennakkoasetelmat: Lakkapää otti sunnuntaina kauden rajuimman pohjakosketuksen, kun Vantaa Ducks haki Rovaniemeltä helpot sarjapisteet reilun puolentoista tunnin pelailulla. Samalla heitettiin hyvästit pudotuspelipaikalle, sillä rovaniemeläisjoukkueen ero kahdeksanteen sijaan venähti jo 17 pisteeksi.

Lakkapään peli oli kauttaaltaan hengetöntä ja virheherkkää. Kolmeen erään kotijoukkue teki 51 pistettä itselle ja peräti 37 virheillään vastustajalle. Onnistumiset jäivät hyvään aloitusten vastaanottoon ja hakkuri Fredric Gustavssonin laitapelaamiseen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita