pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Illan ot­te­lu:. Voitto tekisi Team Lak­ka­pääl­le terää

Mikä peli? Team Lakkapää – Karelian Hurmos (Joensuu), lentopallon miesten Mestaruusliigan runkosarjaa, maanantaina 28. helmikuuta kello 18.30 Lapin Urheiluopistolla.

Ennakkoasetelmat: Lakkapää on ollut ottavana osapuolena viisi vieraspeliä putkeen. Loimulta saatiin sarjapiste, mutta tuplapeli Hurrikaania vastaan sekä Akaa-Volleyn kohtaaminen olivat käytännössä yhtä maalia. Pieni valonpilkahdus synkässä vierasjaksossa oli perjantainen erävoitto sarjakärki VaLePan kotihallissa.

Yksi syy vaisuihin esityksiin on ollut hakkuri Fredric Gustavssonin poissaolo. Ruotsalaisvasaran tasoista vastuunkantajaa laitahyökkäykseen ei yksinkertaisesti joukkueesta löydy. ”Fredin” toipuminen pelikuntoon on avaintekijä ratkaistaessa yhdeksännen sijan eli suoran sarjapaikan kohtaloa.

Karelian Hurmos kurvasi Rovaniemelle Oulun kautta, mutta koki sunnuntaina Ettaa vastaan 3-1 -tappion ja joutui jatkamaan matkaansa kohti napapiiriä ilman sarjapisteitä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi