Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Iivo Nis­ka­nen uupui yh­dek­sän­nek­si – Ris­to­mat­ti Hakola tun­keu­tui melkein kym­me­nen parhaan jouk­koon ja oli tyy­ty­väi­nen

Venäjän Bolshunov selvitti Falunin 15 kilometriä nopeimmin, vaikka kaatui.

Falun/Helsinki

Iivo Niskanen sijoittui parhaana suomalaisena yhdeksänneksi maastohiihdon maailmancupin kilpailussa Falunissa. Myös Ristomatti Hakola otti hyvän sijoituksen, kun hän oli 11:s vapaan hiihtotavan 15 kilometrin yhteislähdössä. Niskanen veti pitkiä jaksoja kärkijoukkoa, mutta hyytyi kilpailun loppupuolella.

– Pari miestä tuli vielä lopussa ohi, Niskanen kertasi Ylen televisiohaastattelussa.

Niskanen ei päässyt lauantain sprintissä erävaiheeseen ja myönsi olevansa pettynyt viikonloppuunsa. Sunnuntain normaalimatkan kilpailussa kahdeksan parasta hiihtäjää tulivat Venäjältä ja Norjasta. Maailmancupia johtava Venäjän Aleksandr Bolshunov voitti kilpailun, vaikka kaatui ennen matkan puoliväliä alamäessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.