Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Iivo Nis­ka­nen pal­jas­taa vauh­tin­sa Lah­des­sa

Valmentaja Olli Ohtonen tekee viimeiset viilaukset Oberstdorfin MM-viimeistelyyn loppukuun maailmancupien perusteella - kisojen ennakkoasetelmat selviävät Salpausselällä ja Falunissa.

Salpausselän kisat antaa vastauksen kysymykseen, jota Iivo Niskanen on pakottanut hiihtoväen arvailemaan marraskuun lopulta. Hän oli maailmancupin avauksessa kahdesti viides, ja lauantaina selviää, mikä hänen vauhtinsa on maailman muihin huippuihin verrattuna reilua kuukautta ennen MM-kisoja.

Niskaselle tuli koronatilanteen ja harjoitusvalintojen seurauksena lähes kahden kuukauden kilpailutauko. Se oli lujaluontoisen urheilija-valmentaja -parin itsevarma ratkaisu, josta Niskasella ja valmentaja Olli Ohtosella on toki hyviä kokemuksia aiemmilta vuosilta.

– Ei kilpailutauolla pitäisi olla hirmu suurta merkitystä. Iivo on valmistautunut arvokisoihin maltillisella kilpailusuunnitelmalla ennenkin kuten ennen Lahden MM-kisoja 2017, Ohtonen kertoi STT:lle ajellessaan torstaina Vuokatista Lahden suuntaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita