Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Iivo Nis­ka­nen nosti Suomen het­kek­si viestin kär­ki­pai­kal­le – Lari Leh­to­nen ja Markus Vuorela tai­pui­vat vapaan osuuk­sil­la seit­se­män­nek­si

Lillehammer/Helsinki

Suomen mieshiihtäjät karsiutuivat naisten tapaan vapaan hiihtotavan osuuksilla maailmancupin viestin kärkisijoilta Lillehammerissa. Perttu Hyvärinen ja Iivo Niskanen pitivät perinteisellä hyvää vauhtia, mutta Suomi tipahti Lari Lehtosen ja Markus Vuorelan osuuksilla seitsemänneksi.

Suomen joukkue jäi kilpailun voittaneesta Venäjän kakkosjoukkueesta reilun minuutin. Suomen edelle ennättivät myös Venäjän ykkösjoukkue, kaksi Norjan joukkuetta, Saksa ja Ruotsi.

Viestin avannut Hyvärinen tuli ensimmäiseen vaihtoon viidentenä 15,5 sekunnin päässä kärjestä.

– Perusraapaisu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.