Tie poikki: Lii­ken­ne pääsee kul­ke­maan yhdeltä kais­tal­ta So­dan­ky­län Tor­vi­ses­sa ne­los­tiel­lä rekan nos­to­töi­den vuoksi

pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Iivo Nis­ka­nen alkoi nau­tis­kel­la jo puo­li­mat­kas­sa – vii­mei­set 14 ki­lo­met­riä vii­den­kym­pin Suomen mestari hiihti ho­pea­mi­ta­lis­ti Ris­to­mat­ti Hakolan seurana

Puijon Hiihtoseuran Iivo Niskanen uusi odotetusti vuoden takaisen 50 kilometrin (p) Suomen mestaruuden sunnuntaina Rovaniemen Ounasvaaralla. Kultamitali oli käytännössä selvä jo puolimatkan krouvissa, joten Vaaran valtiaalla oli varaa ottaa toinen puolikas rennosti.

– Loppumatka oli nautiskelua ja voimien säästelyä huomiselle, Niskanen viittasi maanantaina käynnistyvään Lapponia-hiihtoviikkoon ja sen avausmatkaan, 60 kilometrin pituiseen Keimiön kiekeröön.

Niskanen lähti sunnuntain SM-kisaan kaksi minuuttia Jämin Jänteen Ristomatti Hakolan jälkeen. Hakola oli päivän selkeä kakkonen 2.01,3 mestarin perässä.

23-vuotiaiden maailmanmestari Arsi Ruuskanen sai hiihtää loppusuoran yhtä matkaa Iivo Niskasen ja Ristomatti Hakolan kanssa.
23-vuotiaiden maailmanmestari Arsi Ruuskanen sai hiihtää loppusuoran yhtä matkaa Iivo Niskasen ja Ristomatti Hakolan kanssa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi