Tähtijuttu: Sallaan muut­ta­nut brit­ti­per­he muunsi kou­lu­bus­sin ma­joi­tus­ti­lak­si

Kolumni: Tunsin kerran nuoren ve­nä­läis­mie­hen, ja nyt mietin, onko hän kut­sun­to­ja pa­ke­ne­vien jou­kos­sa

Tilaajille

Iha­lai­nen–O­jan­pe­rä-täh­ti­teh­das toimii – Ro­va­nie­men Evar­tis­ta nuo­rel­le val­men­ta­ja­pa­ris­kun­nal­le jo toinen ra­vi­ku­nin­gas

Antti Ojanperä ja Jutta Ihalainen ovat 1980 ja 1984 syntynyt valmentajapariskunta, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat ehtineet kerätä jo melkoisen tukun sulkia valmentajahattuihinsa. Jokivarren Kunkku vuonna 2015 oli ensimmäinen ravikuningas parivaljakon hoivista ja Seinäjoella he tekivät tempun, joka varsin harvoilta treenareilta on aiemmin onnistunut. He voittivat toisen kuninkuutensa rovaniemeläisen Talli Pajatson omistamalla Evartilla (K.M. Nopsa - Emme, Vokker).

Evartti voitti varmaan tyyliin avausmatkat. Päätösmatkan 3100 metrillä se hävisi taistelun, mutta voitti koko sodan. Santtu Raitala ajoi hevosen keulaan ja antoi paikan pahimmalle uhkaajalleen, viime vuoden kuninkaalle Tähen Toivomukselle, jonka olisi pitänyt pystyä repimään 1,6 sekuntin ero Evarttiin. Ei onnistunut, voiton Henri Bollströmin ajokki piti, mutta eroa jäi 1,4 sekuntia ja Raitala tuuletti tilanteen tietäen railakkaasti kakkossijaa.