Pääministeri: Marin pa­hoit­te­lee toi­min­taan­sa

Korona: Isos­ta-Bri­tan­nias­ta Yl­läk­sel­le tul­leil­ta tu­ris­teil­ta löytyi viisi ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – to­den­nä­köi­ses­ti ky­sees­sä ei ole omik­ron-muun­nos

Huuh­ka­jien kes­ki­kent­tä­mies Joni Kauko siirtyy Intian pää­sar­jaan

Joni Kauko vaihtaa Tanskan pelit Intian liigaan.
Joni Kauko vaihtaa Tanskan pelit Intian liigaan.
Kuva: Jussi Leinonen

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Joni Kaukon ura jatkuu Intian Superliigassa. Kalkuttalainen pääsarjaseura ATK Mahut Bagan kertoi Twitterissä tehneensä Kaukon kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Heinäkuussa 31 vuotta täyttävä Kauko pelasi vuodesta 2016 lähtien Tanskassa Randersin ja Esbjergin joukkueissa. Edellisen kauden hän vietti Esbjergin kanssa Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Turkulaisessa Interissä läpimurtonsa tehnyt Kauko on edustanut urallaan myös FC Lahtea sekä Saksan 2. Bundesliigan FSV Frankfurtia ja kolmannen sarjaportaan Energie Cottbusia.

Kauko oli Suomen EM-kisajoukkueessa mukana ja pääsi vaihdosta kentälle kaikissa Huuhkajien alkulohko-otteluissa. Kaikkiaan keskikenttämies on pelannut 28 A-maaottelua, mutta ei ole pystynyt avaamaan otteluissa maalitiliään.

Kaukolla on pitkä tauko seuraaviin otteluihin, sillä Intian Superliigan kausi alkaa marraskuussa ja päättyy maaliskuussa. Suomalaisista liigassa ovat pelanneet maajoukkueen ex-maalivahti Jussi Jääskeläinen ja hyökkääjä Njazi Kuqi.