Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Hur­jas­sa voit­to­put­kes­sa oleva Imatran Ketterä voitti Ro­va­nie­men Kiekon

Peräti kymmenen pelin mittaisessa voittoputkessa oleva Imatran Ketterä kaatoi Rovaniemen Kiekon jääkiekon Mestiksessä maalein 4-1. Ottelu oli loppunumeroista huolimatta tasaväkinen, mutta kotijoukkue teki voittoon tarvittavat maalit ja nappasi tarjolla olleet sarjapisteet.

– Ihan hyvä matsi oli ja olen tyytyväinen meidän viisi vastaan viisi -pelaamiseen ja siihen, miten pysyimme omassa pelisuunnitelmassa tällä matkustamisella ja joukkueen heikohkolla terveystilalla. Osa jätkistä pelaa puolikuntoisena ja tietysti pitkäaikaistoipilaista sivussa on esimerkiksi Antti Erkinjuntti, mutta niillä mennään, mitä on käytettävissä. Onhan meillä neljä kenttää kuitenkin, sanoi RoKin valmentaja Maso Lehtonen.

RoKille tarjottiin ottelussa runsaasti ylivoimapelaamista, mutta Ketterän alivoimamiehistöt olivat rautaa kerta toisensa jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.