ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Hurjan nousun kol­man­nes­sa erässä teh­neel­le TIHC:l­le kir­ve­le­vä jat­ko­ai­ka­tap­pio

Tornion IHC ei onnistunut ottamaan kauden avausvoittoaan jääkiekon II divisioonassa, mutta pistetili avautui ja ennen kaikkea joukkue teki hienon nousun viimeisessä erässä.

Jatkoajalla TIHC kuitenkin hävisi kotiottelunsa Nivala Cowboysille 5-6 (1-4, 1-1, 3-0, 0-1). Ottelun ratkaisun teki heti jatkoajan alussa Henri Vähätiitto maalivahti Andrew Rochan syötöstä ajassa 60.24.

Kauden kahdessa aikaisemmassa ottelussa TIHC:n turma oli ollut heikko toinen erä, mutta nyt sellaiseksi oli muodostua heti ensimmäinen. Siinä vieraat karkasivat 0-4 -johtoon ensimmäisen reilun 11 minuutin aikana, ja pakottivat kotijoukkueen luonnollisesti aikalisään.

Se toi tulosta, ja Veeti Alatalo kavensi ottelun reilu minuutti aikalisän jälkeen. Enempää maaleja TIHC ei pystynyt kuitenkaan avauserässä tekemään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.