Mainos

Hullut Ad­ven­tu­re Racen Ro­va­nie­mi -kisan takana

“Kisa toteutuu, se on todella hurjaa. Samaan aikaan pelottaa ja on mahtava fiilis” tuumaa kisaemäntä Johanna Niemelä.

Noin 1,5  vuotta sitten Johanna Niemelä suoritti ylemmän amk:n yrittäjyysopintojen näyttöä Santasportilla. Yhtenä arvioijana toimi Jani Siivola . Niemelä sai näytönsä hyväksytysti läpi, kirkkaasti. Jonkin ajan kuluttua näytön jälkeen Niemelä otti yhteyttä Siivolaan ja kertoi ajatuksestaan järjestää leikkimielinen seikkailukisa Rovaniemellä työhyvinvoinnin kehittämisen näkökulmasta. Siivola oli heti mukana, koska piti ajatusta erittäin hyvänä, ja vaikka ei tuolloin tiennytkään, että mitä olisi luvassa.

Nyt toukokuun alussa 2017 Adventure Race Rovaniemi on totta monin tavoin; on internet-sivua, Facebook- ja YouTube-kanavaa, tuhansia näyttökertoja, videoita ja printtiä.

“Kisa toteutuu, se on todella hurjaa. Samaan aikaan pelottaa ja on mahtava fiilis” tuumaa Niemelä.

“Tällaisen seikkailun järjestämänen vaatii todella paljon suunnittelua mutta vielä enemmän tekemistä”, Niemelä tuumaa. “Ja me teemme, mutta emme yksin”.

Adventure Race Rovaniemen järjestelyiden ydintiimissä on yhteensä seitsemän henkeä: kisaemäntä Niemelä, kisaisäntä Siivola ja tapahtuman digisuunnittelija Teija Mikkola . Lisäksi järjestelyissä on mukana upea opiskelijatiimi Kuutti Heikkilä , Mikko Voutilainen , Jenna Laitila ja Emilia Riikonen .

“Tällaista tapahtumaa ei järjestetä myöskään ilman hyvin yhteistyökumpaneita, joille haluamme antaa lämpimät kiitokset”, sanoo Siivola. Yhteistyökumppanit ovat mahdollistanee mielenkiintoisten rastien toteutuksen Ounasvaaralle, kisakylän rakentamisen ja erinomaiset puitteet tapahtuman järjestämiselle.

“Meillä on parisen viikkoa saada Adventure Race Rovaniemi -seikkailukisasta upea ja laadukas tapahtuma. Ja sen me teemme. Teemme sitä koko ajan. Jopa niin, että oma työhyvinvointikin on välillä hieman hakusessa”, Niemelä naurahtaa.

Adventure Race Rovaniemi on ydintiimin “graalin malja” ja heidän unelmansa. Järjestäjät toivovat myös jokaiselta, että he toteuttaisivat oman unelmansa – oli se sitten kunnon parantaminen, muuttaminen, opiskelun aloittaminen tai vaikkapa elämäntaparemontin tekeminen. Kun päätös on tehty, on aina helpompi mennä eteenpäin.

 

Johanna, Jani ja AR-tiimi toivottavat teille oikein mahtavaa kevättä.

Johanna Niemelä

Jani Siivola