Tilaajille

Hillan sie­me­net suuhun ja vaikka let­tu­tai­ki­naan – ham­pais­sa nars­ku­vis­ta sie­me­nis­tä ei kannata päästä eroon

Hillan siemenissä on paljon hyödyllistä E-vitamiinia. Siemenistä voi tehdä myös hillasiemenrouhetta, jota voi laittaa leivän päälle tai taikinan joukkoon.


Hillasta voi tehdä niin hilloa kuin kiisseliäkin. Lapin Marttojen toiminnanjohtaja ja kotitalousasiantuntija Leila Rautio tekee hillakeittoa.
Hillasta voi tehdä niin hilloa kuin kiisseliäkin. Lapin Marttojen toiminnanjohtaja ja kotitalousasiantuntija Leila Rautio tekee hillakeittoa.
Kuva: Jussi Pohjavirta

Hampaissa narskuu, hillan siemenet jäävät  hampaiden väliin. Vaikka siemenet kuinka harmittaisivat, niistä ei kannata päästä eroon.