Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Hiih­to­täh­det koh­taa­vat Olym­pia­sta­dio­nil­la tam­mi­kuus­sa

Helsinki Ski Weeks yhdistää huippu-urheilun sekä tarjoaa hiihtämisen riemun kaikille keskellä kaupunkia.

Vuonna 2021 tammikuun 26. päivänä vastikään remontoitu Helsingin Olympiastadion toimii maailmancuptasoisen maastohiihdon sprinttikilpailun näyttämönä.

Suomen Hiihtoliiton kaupallisen yhtiön Nordic Ski Finlandin ja sen pääyhteistyökumppanina toimivan Helsingin kaupungin järjestämässä tapahtumassa hiihdetään kilpaa ja tarjotaan kuukauden ajaksi myös lähiliikuntapaikka hiihtomaineen keskelle vilkkainta kaupunkia.

Helsinki Ski Weeks, 25.1.-28.2.2021, käynnistyy todenteolla Stadion Sprint -tapahtumalla 26. tammikuuta. Sprinttirata rakentuu Olympiastadionille ja sen lähiympäristöön. Sprinttikisa ajoittuu kilpailukalenteriin sopivasti Salpausselän kisojen jälkeiselle tiistaille. Tällä mahdollistetaan kansainvälisten kilpailijoiden osallistuminen tapahtumaan tiiviin maailmancupkiertueen keskellä. Osallistujalista tulee olemaan täynnä maailman huippuja Suomen maastohiihtomaajoukkueen ykköstykit sekä tulevaisuuden tähdet mukaan lukien.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.