kolumni: Uusiin ta­loi­hin lisää pyö­rä­ti­laa, miten van­hoi­hin? – Si­joi­tus pyö­rä­va­ras­toi­hin voi nostaa talon arvoa

HIFK:n pää­val­men­ta­ja Veik­kaus­lii­gas­sa vaihtuu - Tavares ir­ti­sa­nou­tui

Veikkausliigassa pelaavan HIFK:n päävalmentaja vaihtuu. Portugalilainen Bernardo Tavares irtisanoutui tehtävistään maanantaina perhesyiden vuoksi.

– Bernardo Tavares ei ole enää tällä viikolla mukana HIFK:n toiminnassa. Uuden päävalmentajan hakuprosessi käynnistettiin välittömästi.

– Ymmärrämme hänen ratkaisunsa syyt ja taustat. Jalkapallossa tulee yllättäviä tilanteita, kuten tämä. Reagoimme luonnollisesti nopeasti ja käynnistimme välittömästi uuden päävalmentajan hakuprosessin, kertoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Muu valmennustiimi jatkaa edelleen HIFK:n joukkueen taustalla. Päävalmentajatilanteesta tiedotetaan heti, kun ratkaisu uudesta päävalmentajasta on tehty. HIFK:n kauden kotiavaus on tämän viikon lauantaina, kun joukkue kohtaa IFK Mariehamnin. Tavoite on, että uusi päävalmentaja on jo tuolloin vastuussa, mutta seurassa on myös varauduttu siihen, että lauantaina toimitaan vielä muun valmennustiimin vetämänä.

HIFK aloitti kautensa viikonloppuna niukalla tappiolla SJK:n vieraana.