pääkirjoitus: Po­la­ri­can ri­kos­epäi­ly kertoo mar­ja­lain toi­mi­vuu­den lisäksi siitä, ettei mar­ja­bis­nek­ses­sä hy­väk­sy­tä enää edes har­maal­la vyö­hyk­keel­lä ope­roin­tia

kolumni: Puo­lus­tai­si­ko­han pu­ti­nis­ti maa­tam­me?

Lapin kansan hirvilaskuri: Ter­vo­las­sa runsas vii­den­nes luvista on jo käy­tet­ty, isot sonnit jä­tet­tiin al­ku­kau­des­ta rau­haan: "Meillä oli naa­pu­ri­so­pi­mus"

Tilaajille

Hesiod ki­ri­voit­toon Bodenin lou­nas­ra­veis­sa

Bodenissa ajettiin lounasravit. Suomalaisia oli paikalla paljon, mutta ainoa, joka ylsi voittoon, oli Petri Salmelan, Juha Alapurasen ja Matti Viitalan Hesiod. Mika Forssin ajama torniolais-ylitorniolaisjenkki kiri kolmannesta ulkoa maalisuoralla parasta vauhtia ja ohitti Mr Perfectin kalkkiviivoilla. Ykkönen oli arvoltaan 25 000 kruunua. Jaaran ja Mämmelän Shotproof sai kolmosrahat. Kärkikolmikko kellotti 2140 metrillä ajat 15,8a, 15,9a ja 16,0a.

M.T. Oberon oli toinen Forss-Salmela yhteistyön voittaja. Mauri Jaaran Asterisque pani johtopaikalta hanttiin minkä pystyi, mutta kalkkiviivoilla Lamujoen Perhekodit Oy:n ori joutui taipumaan. Kaksikko piste 2640 metrillä ajat 18,0a ja 18,1a.