kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

Lapin Kansa Live: Vuoden suurin voi­mis­te­lu­ta­pah­tu­ma käyn­nis­tyy toden teolla per­jan­tai­aa­mu­na – seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä suorana täältä

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen esteet ovat kaa­tu­neet yksi toi­sen­sa jälkeen ja ohjelma on viittä vaille valmis – var­si­nai­nen kes­tä­vyys­tes­ti on silti edessä päin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

He­liö­vaa­ra/G­lass­pool ete­ni­vät jo puo­li­vä­li­eriin Ranskan avoi­mis­sa – ”Ai­ka­mois­ta herkkua tar­joil­laan Pa­rii­sis­sa”

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät ensimmäistä kertaa urallaan kahdeksan parhaan joukkoon Grand Slam -turnauksessa.

Ranskan avointen kolmannella kierroksella Heliövaara/Glasspool kohtasivat puolalaisen Jan Zielinskin ja monacolaisen Hugo Nysin. Suomalais-brittiläispari oli kahdella ensimmäisellä kierroksella yllättänyt parit, joille oli aiemmin tällä massakaudella hävinnyt.

Myös kolmannen kierroksen vastustajat olivat voittaneet Heliövaaran aiemmin tällä kaudella – tosin Heliövaaran rinnalla ei silloin ollut vakiopari Glasspool.

Päivän ottelussa Zielinski/Nys hallitsivat avauserää ja pääsivät eräpalloihin kiinni 4-5 tilanteessa ja tie-breikissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.