Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Hat­tu­temp­pu nosti Messin yli sadan maalin Ar­gen­tii­nan pai­das­sa: "Hänen jo­kai­nen kos­ke­tuk­sen­sa palloon saa hymyn huu­lil­le"

Santiago del Estero
Leo Messi nosti maaottelujen maalimäärän yli sataan viimeisimmällä hattutempulla.
Leo Messi nosti maaottelujen maalimäärän yli sataan viimeisimmällä hattutempulla.
Kuva: Juan Ignacio Roncoroni

Kapteeni Lionel Messi rikkoi sadan maalin rajan Argentiinan jalkapallomaajoukkueessa, kun MM-voittajat rökittivät piskuisen Curacaon 7–0 maaottelussa tiistaina. Messin juhlaosuma avasi ottelun maalihanat parinkymmenen minuutin pelin jälkeen. Kapteeni teki vielä joukkueensa kolmannen ja viidennen maalin.

Kolmen maalin hattutemppu on Messin uran seitsemäs maajoukkueessa.

– Messiä ei pysty kuvaamaan sanoin. Hän on maailman paras ja näyttää tasonsa joka ottelussa. Hänen jokainen kosketuksensa palloon saa hymyn huulille, arvioi joukkuekaveri Nicolas Gonzalez.

Messi on tehnyt Argentiinalle enemmän maaleja kuin tilastokakkonen Gabriel Batistuta ja -kolmonen Sergio Agüero yhteensä (56+41).

Messin uran ensimmäinen maaottelumaali syntyi 17 vuotta sitten, maaliskuussa 2006 Kroatiaa vastaan. Viime viikolla hän teki ammattilaisuransa 800. maalin, kun mukaan lasketaan seurajoukkueiden ja maajoukkueen ottelut. Tuo osuma syntyi Panaman verkkoon.