Johtaminen: Pyykkö vai Ran­ta­pel­ko­nen – So­dan­ky­län kun­nan­joh­ta­ja va­li­taan illalla

Kolumni: Sai­raa­lan­nie­mi alkaa näyttää hyvältä – iloit­sen, jos nyt tyh­jil­lään ole­val­le alueel­le saadaan ihmisiä ja elämää

Mainos: Lapin Kansa Digin ke­sä­tar­jous: 17,90 € 3kk, vain tänään.

Harri He­liö­vaa­ral­le tappio Wimb­le­do­nin ken­raa­lis­sa

Helsinki
Harri Heliövaara (kuvassa) ja Lloyd Glasspool jäivät nelinpelin puolivälieriin ATP250-turnauksessa Eastbournessa Britanniassa.
Harri Heliövaara (kuvassa) ja Lloyd Glasspool jäivät nelinpelin puolivälieriin ATP250-turnauksessa Eastbournessa Britanniassa.
Kuva: RONI REKOMAA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool jäivät nelinpelin puolivälieriin ATP250-turnauksessa Eastbournessa Britanniassa. Tappio tuli Britannian Jamie Murrayta ja Brasilian Bruno Soaresia vastaan suoraan kahdessa erässä lukemin 4–6, 5–7.

Heti ottelun alkajaisiksi Heliövaara ja Glasspool hävisivät syöttövuoronsa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Nelinpelissä murtaminen tasaväkisessä ottelussa on etenkin nurmella lähes mahdotonta, ja tasoitusta oli haettava tulevista eristä.

Murray ja Soares onnistuivat kuitenkin murrossa myös toisen erän lopulla, joten suomalaisbritannialainen kaksikko nähdään ensi kerran kentällä maanantaina alkavassa Wimbledonin arvoturnauksessa.

Viime vuonna heidän Wimbledon-matkansa päättyi kolmannella kierroksella luovutukseen, kun Glasspool oli loukkaantunut.