Mainos

Golf-ta­pah­tu­ma Yh­teis­vas­tuun hyväksi

Kemin seurakunta ja Kemin Golf Klubi järjestivät yhdessä kirkon Yhteisvastuukeräyksen merkeissä leikkimielisen hyväntekeväisyysgolfkisan.

-

Kisa pelattiin elokuisena torstai-iltana 19.8.2021. Koko päivän oli satanut vettä ja ajattelimme, että pelaajat saavat illalla kunnon ”suihkun” päällensä. Onneksi sade kuitenkin loppui hyvissä ajoin, mutta kenttä oli kyllä märkä ja kengät kastuivat.

Kirkkoherra Tuomas Tölli ja golfseuran puheenjohtaja Osmo Happonen toivottivat kaikki osallistujat ja yleisön tervetulleiksi tapahtumaamme.

Kisa pelattiin kahden hengen scramble-parikisana. 48 pelaajasta toinen parista oli aktiivipelaaja ja toinen oli henkilö, joka oli vain vähän tai ei ollenkaan kokeillut lajia.

Yhdeksällä väylällä oli positiivisesti tungosta ja pelaajilla hauskaa, kun he löivät kukin omaa palloansa vaihtelevalla menestyksellä kohti griiniä ja puttireikää.

Pelin jälkeen klubilla oli odottamassa maukas iltapala ja iloinen puheensorina täytti rakennuksen sisällä ja terassilla, kun pelaajat vaihtoivat keskenään innokkaasti pelikokemuksiaan. Lopuksi jaettiin palkinnot kisassa parhaiten onnistuneille ja arvottiin lahjoituksina saadut arpapalkinnot.

Tässä on kisassa parhaiten menestyneiden nimet:

Ykköset        Rajanen Jukka ja Karttunen Jani

Kakkoset Soronen Peetu ja Soronen Vili

Kolmoset Rahikainen Noel ja Rahikainen Olli-Pekka

-

Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen, jolla tänä vuonna tuetaan vähävaraisia ikäihmisiä heidän arjessaan. Kemissä apu kohdennetaan Kemin seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kemin Golf Klubi kiittää kaikkia kisaan osallistuneita onnistuneesta illasta ja hyvästä yhteistyöstä Kemin seurakuntaa, erityisesti Yhteisvastuutyöryhmän jäseniä: Eine Kemppainen, Raija Haapa, Tapio Karjula, Jani Koivusalo, Virpi Ahonen, Minna Laitila ja Ilona Pääkkölä.