Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

FTK-Tor­nio väsähti Rai­sios­sa lopussa

Futsal Team Kemi-Tornion sunnuntainen naisten futsal-liigan vierasottelu Raision Futista vastaan oli kuin toisinto lauantain ottelusta FC Halikkoa vastaan.

FTK-Tornio haastoi kotijoukkueen tasapäisesti toisen puoliajan puoliväliin asti, mutta sitten kotijoukkue sai maalihanansa auki ja teki neljä maalia voittaen 6-1 (2-1).

– Kyllä nyt jalat loppui kesken ja joukkue väsähti. Alla oli kuitenkin lauantailtakin kovatempoinen ottelu, sanaili FTK-Tornion valmentaja Maria Lehto.

Lauantaina FTK-Tornio kärsi 3-6 tappion FC Halikolle. Osaltaan väsymiseen vaikutti se, että joukkue oli reissussa kapealla marteriaalilla.

RaiFu meni avauspuoliajalla kahden maalin johtoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.